Golf Variant

golf-variantPopularni karavan

Novi Golf Variant unatoč karakterističnom nastupu ostaje prepoznatljiv, a zahvaljujući sportskoj eleganciji djeluje dinamičnije i kvalitetnije. Raspolaže varijabilnim prtljažnikom obujma 605 litara koji nudi dovoljno mjesta. Upadljivi krovni nosači i termoizolacijska stakla naglašavaju spoj sportskog dizajna s korisnim funkcijama u svakodnevnoj vožnji.

golf-variant2_460x230

Novi Golf Variant je, po želji, na raspolaganju i s Bi-xenonskim svjetlima koji uključuju i LED dnevno svjetlo, kao i svjetlo za vožnju u zavojima. LED dnevno svjetlo novom Golfu Variant ne samo što daje sportski izgled, već je i znatno štedljivije. Dinamično svjetlo za vožnju u zavojima osvjetljava iste, tako da se prepreke mogu uočiti ranije. U ponudi se nalazi i opcijsko grijano vjetrobransko staklo bez vidljivih grijača. Prednost stakla možete, osjetiti i tijekom ljeta jer  termoizolacijsko staklo koje reflektira infracrvene zrake, kod visokih temperatura, smanjuje zagrijavanje unutrašnjosti vozila.

db2013au00964_small_460x230Nije nikakvo čudo da novi Golf Variant pruža izvanredan užitak u vožnji, jer snažni benzinski i dizelski agregati na raspolaganje stavljaju upečatljiv okretni moment, dok učinkovita tehnologija motora smanjene mase jamči nižu potrošnju.