Nova ŠKODA Fabia

najbolje_940x470-web-4-najnovije-1

Novi, moderan dizajn za mladolik automobil

 

Nova ŠKODA Fabia nastupa moderno, dinamično i emocionalno na automobilskoj modnoj pisti. Prva dizajnerska skica prikazuje mladoliko, “utegnuto”, gradsko malo vozilo s tipičnim genima marke ŠKODA i snažnim karakterom.

S novim malim vozilom dizajneri marke ŠKODA po prvi puta u seriju uvode dizajnerske elemente izložbenog vozila ŠKODA VisionC. Istovremeno se mogu vidjeti dizajnerski elementi iz ŠKODA motorsporta. Na taj način nova ŠKODA Fabia pokazuje veću dinamiku, strast i emocionalnost. Potpuno nov i znatno upečatljiviji nastup temelji se na kristalnim oblicima, oštrim linijama i maksimalnoj preciznosti. Hatchback model se odlikuje harmoničnim, utegnutim proporcijama – širina nove ŠKODA Fabije povećana je za devet centimetara, dok je njezina visina smanjena za tri centimetra.

Osim toga ŠKODA Fabia dobiva potpuno nov koncept unutrašnjosti koji se može na svestran način individualizirati. S potpuno novorazvijenom ŠKODA Fabijom marka ŠKODA na impresivan način nastavlja s najvećom ofenzivom modela u povijesti svoje tvrtke dokazujući iznova snagu marke.