O Nama

  • Auto-Servis Matković je osnovan 1989. godine. Dugogodišnje iskustvo i stručnost osoblja može Vam pružiti potpunu servisnu uslugu za Vaše vozilo u garantnom i izvangarantnom roku korištenjem specijaliziranih dijagnostičkih sustava i alata. Osoblje Autoservisa Matković neprekidno se usavršava prema stručnim programima i ispunjava najviše standarde.Budući da su nama prioritet postojeći i budući klijenti u našem ćete se servisu najlakše uvjeriti u kvalitetu i odgovornost prema ljudima, poslu i automobilima.
  •  Krajem 2011 god.Auto-Servis Matković preuzima sin Josip Matković od oca Ante Matkovića te preuzima cijeli posao i brigu o održavanju vozila i stalnu brigu svojih klijenata koji su stari i koji će biti novi. Tokom 01 mjeseca 2012 Josip Matković sklapa poslovni odnos sa vodećom tvrtkom Porsche Inter Auto Hrvatska te postaje njihov partner u nabavi orginalnih dijelova i nabavkom rabljenih i novih vozila. Također u 4 mjesecu 2012 Josip Matković ponovo potpisuje poslovni odnos sa renomiranom auto kućom AutoZubak Zagreb te postaje njihov poslovni partner u nabavi orginalnih dijelova i novih i polovnih vozila po želji kupca i renomiranim trvtkama diljem Republike Hrvatske

Tokom 6 mjeseca 2019 potpisuje se ugovor sa Zubak Grupom d.o.o. te postajemo dio grupacije Zubak Grupe d.o.o. za servisiranje.prodaju  vozila iz programa Zubak Grupe.(Volkswagen,Audi,Seat,Škoda i Neostar)


Auto-Servis Matković nije u sustavu PDV-a prema članku 90, stavak 1 zakona o PDV-u