Škoda Yeti u dvije izvedbe – City i Outdoor

yeti_001

Frankfurt Motor Show otvara svoja vrata za nekoliko tjedana, a Škoda je odlučila prije službenog otvaranja predstaviti redizajnirani model Yeti

 

Škoda je predstavila redizajniranu Škodu Yeti nekoliko tjedana prije službene premijere na nadolazećem Frankfurt Motor Showu. Kompaktni češki SUV sada dolazi u još elegantnijem izdanju i dostupan u dvije varijante. Gradska izvedba imat će bokobrane, branike i pragove u boji karoserije, dok će u Outdoor verziji isto biti izvedeno od robusne crne plastike.

yeti_002_460x267

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Obje verzije Škode Yeti dolaze s redizajniranim prednjim i stražnjim krajem, novim alu naplatcima, novim Simply Clever rješenjima i najvišom razinom funkcionalnosti. Redizajnirani prednji branik na oba modela sada je horizontalno postavljen i dodatno naglašen s osebujnom rešetkom hladnjaka. Redizajnirani prednji svjetlosni sklopovi po prvi puta opcionalno dolaze u obliku Bi-Xenon svjetala s ugrađenim LED dnevnim svjetlima. Maglenke na prednjem kraju sada su kockastog oblika i postavljene su niže.

yeti_003_460x276

 

 

 

 

 

 

 

 

Novi Yeti modeli dolaze i sa osvježenim interijerom, novim trokrakim upravljačem u sedam varijanti, novim tkaninama i uzorcima za sjedala kao i novim dekorativnim elementima na komandnoj ploči.

yeti_004_460x244