Audi A3 će od proljeća 2014. godine kupcima nuditi i 4G LTE vezu

Audi-A3-će-od-proljeća-2014.-godine-kupcima-nuditi-i-4G-LTE-vezu-01-635x355Novi model trojke koja dolazi iz Audija imat će brzu internetsku vezu. Novi se Audi A3 očekuje u proljeće, a podržavat će 4G LTE Internet.

Audi je inače prvi proizvođač automobila koji će svojim kupcima ponuditi brze internetske veze. Nakon Audi A3 modela, ubrzo će i drugi kompnijini automobili dobiti 4G LTE mogućnosti. Samo zamislite situaciju u automobilu u kojem svi istovremeno mogu koristiti blagodati brzog Interneta – surfati webom, družiti se na Facebooku, gledati filmove. Naravno, osim vozača  no i on će koristiti 4G LTE vezu za primjerice navigaciju, satelitski radio i slično.

U Audijevom MMI navigacijskom sustavu će usluge kao što su Google Earth ili Google Street View postati standardne, a sve će raditi vrlo brzo i glatko. Očekuje se kako će spomenuta 4G LTE veza omogućavati brzine i do 100 Mbps. Možda se više isplati kupiti novi Audi A3 od drugih, iako naravno kupci ne kupuju određene automobile zbog tehnološkog napretka, više su u igri neke druge karakteristike

 

 

Audi-A3-će-od-proljeća-2014.-godine-kupcima-nuditi-i-4G-LTE-vezu-02