Golf Plus, konstruiran za vaš komfor

golf-plus6Maksimalni užitak u vožnji

Golf Plus je zbog svog dizajna privlačan na prvi pogled. Njegov sportski karakter prepoznatljiv je po vidljivim ispušnim cijevima (ovisno o motoru) koje nagovještavaju veličinu snage ispod poklopca motora. Golfu Plus ima maksimum osobnog prostora, zahvaljujući impresivnoj prostornoj ponudi, enormnoj varijabilnosti i brojnim funkcijama koje omogućuju još veću udobnost. Zahvaljujući velikodušnoj visini, omogućen je još veći slobodan prostor za glavu. Varijabilna stražnja klupa s podešavanjem nagiba i središnjim naslonom za ruke, omogućuje preklapanja, dijeljenja i pomicanja prema vašim željama. U mnogobrojnim pretincima za odlaganje dovoljno je prostora za vaše stvari, poput tri držača za čaše, osvijetljenog pretinca za rukavice koji je moguće zaključati i koji ima mogućnost hlađenja, pretinca za odlaganje na stropu i u središnjoj konzoli te pretinaca u svim vratima.

golf-plus3_460x230Ovisno o varijanti opreme prtljažnik novog Golfa Plus nudi izvrsne dodatke kako bi vam bio što udobniji, praktične kuke za torbe, osvjetljenja ili pod prtljažnika kojeg je moguće podesiti po visini ili čak u potpunosti izvaditi. U novi Golf Plus možete utovariti i do 630 kg ili iskoristiti i do 1.450 l prostora za odlaganje. Na taj je način moguće ugodno prevladati svaki izazov. Golf Plus nudi maksimalni užitak u vožnji i jamči veliki izbor motora.

golf-plus2_460x230Bez obzira odlučili se vi za već dokazani benzinski motor, TSI agregat ili za dizelski motor s poboljšanom potrošnjom i štedljivom te tihom Common-Rail tehnikom: svi ispunjavaju Euro 5 normu. TSI motori se ističu niskom potrošnjom, velikom snagom i visokim zakretnim momentom već pri niskom broju okretaja.