Novi Golf GTI

GTI TV web special

Otkrijte značajke novog Golfa GTI uz zanimljivi web special. Postanite redatelj na jedan dan i izradite vlastiti GTI-filmić te pogledajte detalje sa snimanja novog TV spota u Las Vegasu.

1537631864

 

 

 

 

 

Često kopiran, nikad dostignut.
Samo je jedan Golf GTI. Sada već u sedmoj generaciji. I dalje sam sebi vjeran u svakom detalju. S tim da sada ubrzava još brže i još je zabavniji. Istovremeno svojim karakterističnim prednjim dijelom strukure saća, priširenim bočnim pragovima i markantnim natpisom GTI ostaje jedinstven, kao i do sada.

1833062668

 

 

 

 

 

Tri slova, bezbroj priča.
Nije bajka: 1976. planirana je proizvodnja manje specijalne edicije od 5000 primjeraka, ali je GTI u najkraćem vremenu doživio iznenađujući upsjeh. U svojoj sedmoj generaciji s 18-colnim lakometalnim kotačima “Austin” odaje počast legendarnim GTI naplatcima “Denver”. Prepoznatljiv prednji dio vozila i karirane presvlake pokazuju odkud dolazi, dok 2.0 litarski TSI motor pokazuje kamo želi poći.

1051998245

 

 

 

 

 

Koga još zanima Newton.
Isaac Newton opisao je zakone dinamike. Pa što onda? GTI slijedi svoje vlastite. I to demonstrira vrlo impresivno: s opcijskim paketom “Performance” nudi snagu od 169 kW (230 KS), kojom za svega 6,4 sekunde ubrzava od 0 do 100 km/h, te zahvaljujući 17-colnim kočnicama s natpisom “GTI” ponovno usporava na 0 km/h. S takvim vrijednostima nije računao čak niti Newton

594048581

 

 

 

 

 

I muškarci pokazuju emocije. Samo morate imati pravi pristup.
Pogled na cockpit Golfa GTI neće niti jednog muškarca ostaviti ravnodušnim. Presvlake sjedala “Clark”, vrh ručice mjenjača u obliku loptice za golf i višenamjensko kolo upravljača probudit će osjetila svih muškaraca. A kada dodate gas, i tiho predenje motora se pretvori u moćno brujanje, ostaje još samo jedna emocija: čisto oduševljenje